O nama

 

AUTHENTICA d.o.o. je  destination management company (DMC) – tvrtka za destinacijski menadžment - koja pruža  organizacijske i logističke usluge za sastanke, konferencije,  nagradna događanja ili događanja neke druge vrste u Hrvatskoj.

Naša obveza ...
Ako ime naše agencije shvatimo kao matematičku jednadžbu, ‘‘AUTHENTICA‘‘ predstavlja zbroj sastavljen od izvornosti + jedinstvenosti + ‘‘kroativnosti‘‘ + strasti. Iz ovog rezultata ne proizlazi samo naš slogan nego i obveza prema našim klijentima i partnerima.

A da biste nam po mogućnosti uvijek mogli dodijeliti najbolju ocjenu, naš tim u sjedištu naše tvrtke u Omišu – negdašnjem gusarskom gnijezdu na dalmatinskoj obali – kontinuirano radi na novim idejama i inovativnim rješenjima.

 

Naša filozofija

 

Naša vizija:
Fascinacija doživljajima koji ostavljaju trag.

Naša misija:
Na putu prema vrhunskim rezultatima želimo kreirati prvorazredne koncepte rješenja za naše suradnike, partnere i društvo i na taj način ostvariti povećanje vrijednosti za sve sudionike.

Naše vrijednosti:
Etička načela i partnerstvo za nas su središnje sastavnice naše profesionalnosti. Otvorenost i povjerenje čine temelj plodne suradnje.